Meediointi ja valoon saattaminen

 

Meedioinnissa asiakkaalle tuodaan viestiä valosta edesmenneeltä omaiselta, ystävältä. Meedioinnissa asiakas saa esittää kysymyksiä läheiselleen ja saada itselleen tärkeitä lohdutuksen sanoja suruun sekä ohjeita mm. elämässä eteenpäin jatkamiseen.

Kommunikoin edesmenneiden kanssa selväaistieni avulla. Meediointi on aina kaksisuuntainen tapahtuma. Siinä sekä asiakas saa tietoa että edesmenneen sielu hoitoa. Meedioidessa hoidon lisäksi autan sielua tarvittaessa etenemään valoon. Tässä yhteydessä, voidaan esittää myös pyyntö sielun karmanvelan pois kuittaamisesta.

Meedioinnit ovat minulle aina hyvin miellyttäviä, yhtä ihmeellisiä ja ihmetystä aiheuttavia hetkiä. Meedioidessa toivon saavani välittää asiakkailleni sitä valtavaa rakkautta, missä valossa olevat ovat. Kuolema ei ole loppu vaan se on alku.

 

Parantajana yhdeksi tärkeimmäksi tehtäväksi koen edesmenneiden saattamisen valoon. Aina edesmenneet eivät pääse suoraan valoon ja välitilaan jääminen on heille vaikea paikka. Edesmenneet eivät aina pysty ymmärtämään kuolemaansa ja ovat siksi hyvin hämmentyneitä tilanteesta. Tällaisia tilanteita voi olla mm. hyvin äkillisten kuolemien jälkeen.

Valoon saattaessa hoidan edesmenneen henkeä samalla tavalla kuin elävää ihmistä, eläintä tai olentoa. Selväaistieni avulla saan tiedon edesmenneiden kivusta, samoin kuin elävienkin ihmisten kivuista ja vaivoista. Antamani hoidon ja tasapainoituksen jälkeen, lähetän edesmenneet valoon, kunkin omaa ja hänelle tarkoitettua reittiä myöten.

Ota yhteyttä

A+ A-